Moje
E-booki i Kursy

  • Jeszcze nigdy Bezglutenowy Czwartek nie był tak przyjemny. Zasługujesz na to, co najlepsze. Najlepsze bezglutenowe pączki, rozpływające się w ustach faworki, mięciuteńkie gniazdka.

    Z kursem zyskasz:

    Sprawdzone przepisy na bezglutenowe pączki, faworki, pączki hiszpańskie (gniazdka), róże karnawałowe.

    Instrukcje wideo. Każdy przepis na ciasta opatrzony jest nagraniem wideo. Krok po kroku zobaczysz wykonanie ciast, ich konsystencję, zastosowane techniki.

    Listę składników. Składniki w bezglutenowym gotowaniu mają kolosalne znaczenie.

    Porady, techniki, to, czego należy unikać, by cieszyć się udanymi deserami. Do każdego rodzaju ciasta część techniczna.

    Poznasz najlepszy przepis na ciasto parzone – karpatka, ptysie, eklerki – z którym w domowym zaciszu zrobisz desery niczym z cukierni.

    Czas, pieniądze, a zaoszczędzisz dużo nerwów.

    BONUS!
    Rurki nadziewane francuskim kremem waniliowym.
    A to wszystko bez glutenu, nabiału i cukru!

  • Pierogi bezglutenowe, to prostsze, niż myślisz.

    Dzięki temu kursowi poznasz przepis na mięciutkie, elastyczne i nie rozpadające się ciasto, z którym lepienie pierogów bezglutenowych stanie się czystą przyjemnością!

    • Wideo instruktaż przeprowadzi Cię przez proces wykonywania pierogów.
    • Poznasz techniczne triki, które sprawią, że Twoje …
  • 26 przepisów bez sztucznych dodatków, tylko mąki jednorodne.
    Znajdziesz w nim sprawdzone przepisy, które odmienią Twoją kuchnię.
    Jakie korzyści przyniosą Ci moje przepisy?

    • Zaoszczędzisz czas i pieniądze.
    • Rozwiniesz umiejętności kulinarne.
  • Masz dość bezglutenowych, beznabiałowych i bezjajecznych deserów, których nikt nie chce jeść? Masz dość marnowania pieniędzy i przeżywania nieustannych kulinarnych rozczarowań?  Przerwij pasmo porażek! Zainwestuj w swój rozwój i sprawdzone przepisy. Stań się domowym mistrzem cukiernictwa.

Sprawdź

Mojego bloga

Nazywam się Agnieszka Bednarska, dla większości Aga i od wielu lat pomagam osobom, które gotują bez glutenu, bez nabiału i bez cukru. Lata praktyki i doświadczenia pozwoliły mi stać się w tej, nie prostej, tematyce ekspertem.
Zapraszam Cię do mojego bloga, gdzie tysiące czytelników z różnych części świata codziennie korzysta z mojej wiedzy i przepisów.
Chodź, poprowadzę Cię przez poszczególne etapy sztuki kulinarnej, sprawię, że osiągniesz mistrzostwa w bezglutenowej kuchni. Ze mną osiągniesz poziom, który zaskoczy rodzinę, znajomych, a nawet Ciebie!