Chleb bezglutenowy
i inne wypieki
Chleb bez glutenu? To prostsze niż myślisz!
Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami zwykle nie są łatwe. Pieczywo bez dodatku tradycyjnych mąk często wychodzi twarde lub mało wyrośnięte, a czasem zwyczajnie niesmaczne.
Wszystkie smaki i kształty nieudanego pieczywa przerobiła na sobie Aga Bednarska, autorka bloga bezglutenowejadlo.pl. Mimo tego nie poddała się i uparcie zmierzała do jednego celu – upiec pyszny, pozbawiony glutenu chleb! Jej książka to efekt wielu lat zdobywania wiedzy, zgłębiania technologii piekarskich i właściwości bezglutenowych mąk. W prosty i przystępny sposób podaje w niej wszystko, co musisz wiedzieć, by cieszyć się doskonałymi i zdrowymi wypiekami!
Otwórz swoją domową piekarnię już dziś!
Bez glutenu, bez nabiału,
bez cukru. Sekrety
naturalnego gotowania
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Słodkości.
Bez glutenu, jajek, nabiału i cukru
Masz dość bezglutenowych, beznabiałowych i bezjajecznych deserów, których nikt nie chce jeść? Masz dość marnowania pieniędzy i przeżywania nieustannych kulinarnych rozczarowań? Przerwij pasmo porażek! Zainwestuj w swój rozwój i sprawdzone przepisy. Stań się domowym mistrzem cukiernictwa.
Jesteś w najlepszym miejscu!
Mój e-book gwarantuje:
– 33 przepisów bez glutenu, bez nabiału, bez jajek, bez cukru opartych na naturalnych składnikach
– tylko sprawdzone i niezawodne receptury
– inspiracje w tworzeniu niezliczonej ilości konceptów cukierniczych
– różnorodność deserów– z pieczeniem i bez pieczenia
– rozwój i efekt WOW
– poznanie nowych zamienników jajek
– zachwyt rodziny i przyjaciół
– porady techniczne
– spokój i satysfakcja tworzenia bezglutenowych i bezjajecznych deserów
– radość dzieci podczas pałaszowania przygotowanych przez Ciebie smakołyków
Najnowsze receptury
- Rekomendowany
Przepis tygodnia
Przepyszna tarta z rabarbarem i dżemem morelowym - bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Jej kruchość zachwyca! Następnego dnia smakuje równie dobrze, jak tuż po [...]