Kupując mój e-book zyskasz…
Sprawdzone i smaczne przepisy.
Nauczysz się, jak zrobić najlepsze bezglutenowe i wegańskie gofry.
Poznasz włoskie patenty na kanapki – pizzette i focaccie.
Poznasz oryginalne przepisy na klasykę kuchni meksykańskiej :tortille kukurydzianą, nachos, tostadas, guacamole
Nauczysz się piec najlepsze chrupkie pieczywo
Poznasz nowe techniki kulinarne i zrobisz elastyczne torille z ziaren ryżu.
Dowiesz się, z czego zrobić najlepszą bezglutenową panierkę.
Poznasz sekret frytek belgijskich.
Nauczysz się robić oryginalną surówki Coleslaw.
Poznasz smaczne dodatki do kanapek i tortill.
Jakie korzyści przyniosą Ci moje przepisy?
One są nie do przecenienia!
Zaoszczędzisz czas i pieniądze.
Rozwiniesz umiejętności kulinarne.
Będziesz cieszyć się bardzo smacznym jedzeniem.
Poznaj, z kim będziesz gotowała.
Od 8 lat gotuję bez glutenu, nabiału i cukru. Wiedzą i pasją dzielę się na swoim blogu i social mediach, które łączą ponad 50 tysięcy osób. Jestem autorką książek kulinarnych poświęconych diecie bezglutenowej. Każdego dnia udowadniam innym kobietom, że pomimo wykluczeni pokarmowych, można jeść zwyczajnie bardzo smacznie. Teraz chcę pomóc Tobie!
Moje
E-booki
Mojego bloga
Nazywam się Agnieszka Bednarska, dla większości Aga i od wielu lat pomagam osobom, które gotują bez glutenu, bez nabiału i bez cukru. Lata praktyki i doświadczenia pozwoliły mi stać się w tej, nie prostej, tematyce ekspertem.
Zapraszam Cię do mojego bloga, gdzie tysiące czytelników z różnych części świata codziennie korzysta z mojej wiedzy i przepisów.
Chodź, poprowadzę Cię przez poszczególne etapy sztuki kulinarnej, sprawię, że osiągniesz mistrzostwa w bezglutenowej kuchni. Ze mną osiągniesz poziom, który zaskoczy rodzinę, znajomych, a nawet Ciebie!